EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke MyCarrier Kuolalappu beige 2kpl

Tuotenumero:02264-
20,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke MyCarrier rintarepun kuolalappu on lisävaruste MyCarrier rintarepuun. Rintarepun kuolalappu auttaa pitämään MyCarrier rintarepun puhtaana ja lapsen tyytyväisenä. Pakkauksen mukana tulee kaksi beigeä kuolalappua.

Stokke MyCarrier kuolalappu on saanut Oeko-Tex Standard 100 hyväksynnän luokassa 1. Tämä tarkoittaa sitä, ettei tuotteessa ole vaarallisia aineita, jotka voisivat haitata lapsen terveyttä.

Saatavuus: 20

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke