EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Kantoliina, Carbon harmaa

Tuotenumero:05636-17071
79,90
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Lodger Cocooner on miellyttävä puuvillainen kantoliina. Kantoliina soveltuu lapsen kantamiseen aina syntymästä jopa 18 kk ikään asti (lapsen paino 3,5-12 kg). Tämä kantoliina on valmistettu erittäin pehmeästä, 100%:sta puuvillasta. Kankaan kaksinkertainen erikoisneulos on pehmeä, joustava ja hengittävä. Se joustaa leveyssuunnassa, muttei pituussuunnassa, joten tämä ergonominen kantoliina säilyttää muotonsa, tarjoten erinomaista tukea vauvallesi. Hengittävän kankaan ansiosta se sopii mainiosti myös kesäaikana ja sisätiloissa käytettäväksi.

Vauvan kantaminen kantoliinassa helpottaa jokapäiväistä elämää, sillä kädet ovat vapaana muihin askareisiin, lisäksi se vaikuttaa myönteisesti vauvan fyysiseen ja emotionaaliseen kehitykseen. Vauvalla on vapaus tutustua ympäröivään maailmaan, pysyen kuitenkin turvassa ja lähellä vanhempaansa. Kantoliina onkin siksi mainio apuväline luomaan suhdetta vauvan ja vanhemman välillä. Lisäksi kantoliinan avulla on helppo kulkea vaikka metsässä tai rannalla, paikoissa missä rattailla kulkeminen voi olla haastavaa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Ikäsuositus:0-18kk
Materiaali:Puuvilla
Tuotteen mitat:65x470 cm
Tuotteen painoraja:3,5-12kg

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.