EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kantoliina BB-sling, Musta

Tuotenumero:05523-17
75,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

BB-Sling on laadukkaasta puuvillasta kudottu rengasliina, jolla lasta voidaan kantaan vastasyntyneestä jopa 4 -vuoden ikään asti. Reilun kaupan tuotantoa olevalla BB-Sling kantoliinalla lasta on mahdollista kantaa edessä, takana tai lonkalla. Rengasliinan materiaali on vinosti joustavaa, joten kangas muotoilee kantajan liikkeitä ollen samalla kuitenkin riittävän napakkaa isommankin lapsen kantamiseen. BB-Sling rengasliinan säätäminen sopivaksi on helppoa, sillä se ei vaadi monimutkaista sidontaa. Liina pujotetaan kantajan olan yli, lapsi asetetaan liinaan ja lopuksi kiristetään. Liinan etuna onkin juuri sen nopea ja helppo käyttöönotto, joten sitä voi kuljettaa mukana vaikka laukussa ja ottaa käyttöön aina tarvittaessa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babylonia
Ikäsuositus:0-4 v.
Materiaali:Puuvilla
Tuotteen alkuperämaa:Belgia