EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BeSafe Kantoreppu Haven, Stone Basic

Tuotenumero:01820-21101
129,00 €116,10
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 12,90 €
Jaa:

Tuotekuvaus

BeSafe on kehittänyt uuden, säädettävän kantorepun. Haven-kantoreppua voi käyttää 3 eri tapaa: mahapuolella vauvan katse joko vanhempaa kohti (n. 55cm lähtien); tai menosuuntaan (n. 5 kuukautisesta lähtien); tai selkäpuolella (n. 9 kuukautisesta lähtien). Monipuolinen Haven-kantoreppu tuo sinulle mukavan kantokokemuksen ja pitää pikkuisesi turvassa lähelläsi.

Mukava malli ristiin menevillä hihnoilla jakaa painon tasaisesti, tehden vauvan kantamisesta sinulle helpompaa. Mukavuutta lisää eri säätöominaisuudet: helposti säädettävä vyö sopii eri kokoisille ja Flex-Shape Buckle™ muovautuu automaattisesti vanhemman kehonmuotoon.

Vauvasi ergonominen asento varmistetaan:

• Erityisen joustavilla materiaaleilla, mitkä muovautuvat täydellisesti vauvasi kehoon

• Uniikki ja patentoitu Airgonomics™ ilmatyyny, mikä tukee vauvaa ja jakaa painon tasaisesti katse menosuuntaan

• Suunniteltu tukemaan ihanteellista sammakkoasentoa (hyväksytty International Hip Dysplasia Institute puolesta)

• Ei-hiostavaa ja imukykyistä TENCEL™ kangasta ja hengittävää puuvillaa kantorepun sisäpuolella

• Alas taitettava päätuki, jonka avulla vauvalle voidaan luoda lisää tilaa ja ihanat näkymät

• Olkahihnojen koko säädettävissä, jolloin voidaan luoda enemmän tilaa pikkuisesi päälle

• Portaaton säätö ja pehmustetut vetoketju

Rintarepussa on muitakin kivoja lisäominaisuuksia, kuten taskut, joihin on helppo laittaa pankkikortti tai avaimet, ja muuta sellaista. Mukana tulee säilytyskassi, mikä helpottaa repun kuljettamista mukana.

Rintarepun painoraja on 15kg. Sen voi pestä pesukoneessa, kun Airgonomics™ ilmatyyny on irrotettu.

Materiaalit:

Ulkopuoli: 96% polyesteri, 4% spandex

Sisäpuoli: 60% TENCEL™, 40% puuvillaa

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe

Videot

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.