EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babylonia Kantoliina Slen Bamboo, Smokey Grey

Tuotenumero:05525-19703
75,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Ihana uusi bambumateriaali tekee tästä kantoliinasta superpehmeän ja miellyttävän! Ylellisen tuntuinen bambu on ympäristöystävällinen materiaali, joka on pehmeä, hengittävä sekä hypoallergeeninen.

Babyolonia Tricot-Slen kantoliina on kevyt ja ergonominen kantoliina, joka tukee vauvaasi M-asennossa ja selän luonnonmukaista kaarta. Kantoliina soveltuu lapsen kantamiseen aina syntymästä jopa 3 vuoden ikään asti (lapsen paino 3-15 kg).

Kolme erilaista ergonomista tapaa kantaa: edessä -vauva kantajaan päin, lonkalla -vauva kantajaan päin sekä selässä.

Nopea ja helppo, ihanteellinen aloittelijalle. Pakkauksessa on selkeät kuvalliset ja tekstitetyt suomenkieliset ohjeet, jotka opastavat oikeaoppiseen ja ergonomiseen sitomiseen vaihe-vaiheelta. Kantoliina sopii kaikenkokoisille kantajille riittävän pituutensa vuoksi.

• Pitkä kantoliina, sopii kaikenkokoisille kantajille

• Ergonominen M-asento vauvalle

• Pakkauksessa selkeät suomenkieliset ohjeet liinan sitomiseen

• Kolme erilaista ergonomista kantamistyyliä

Vauvan kantaminen kantoliinassa helpottaa jokapäiväistä elämää, sillä kädet ovat vapaana muihin askareisiin, lisäksi se vaikuttaa myönteisesti vauvan fyysiseen ja emotionaaliseen kehitykseen. Vauvalla on vapaus tutustua ympäröivään maailmaan, pysyen kuitenkin turvassa ja lähellä vanhempaansa. Kantoliina onkin siksi mainio apuväline luomaan suhdetta vauvan ja vanhemman välillä. Lisäksi kantoliinan avulla on helppo kulkea vaikka metsässä tai rannalla, paikoissa missä rattailla kulkeminen voi olla haastavaa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babylonia
Tuotteen painoraja:3-15 kg