EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babylonia BB-Tai Kantoreppu, Sin&Musta

Tuotenumero:05522-10
89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Babylonia BB-Tai tarjoaa hyvin monipuoliset mahdollisuudet lapsen kantamiseen, jotta jokaiselle löytyisi mukava asento. BB- Tai kantorepussa kantajan sekä lapsen läheinen kontakti on tärkeässä asemassa, ja mitä lähempänä lapsi on, sitä kevyempi häntä on kantaa!

Babylonia BB-Tai on sekä kantoreppu että rintareppu. Se tarkoittaa, että lasta voi kantaa joko edessä, takana tai lantiolla. Myös imettäminen käy helposti BB-Taita käyttäessä. BB-Tai soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden, ja erikoisneuloksensa ansiosta se muotoutuu hyvin sekä kantajan että lapsen ympärille.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babylonia
Materiaali:Puuvilla
Pesuohjeet:40 asteessa,Hang to dry,Machine washable
Tuotteen painoraja:2,5-20 kg