EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Aurinkolasit Julbo LOOP S, Pink

Tuotenumero:06630-22318
38,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hauskat Julbo LOOP vauvan aurinkolasit ovat symmetriset, joten ne voi asettaa kummin päin vain lapsen päähän. Aurinkolasit ovat muotoiltu niin, että ne mukailevat kasvojen muotoja ja linssit peittävät silmät kattavasti. Spectron 4-suojauskategorian linssit ovat huipputasoa, sillä ne suodattavat erinomaisesti auringon haitalliset säteet, suojaten pikkuisten herkkiä silmiä. Näiden syiden takia nämä aurinkolasit vauvalle ovat yksi markkinoiden myydyimpiä.

Ominaisuudet:

• Soveltuvat 0-18 kk vauvoille

• Spectron 4-suojauskategorian linssit

• Joustavat ja mukavat kehykset sopivat useimmille kasvotyypeille

• Aurinkolaseissa on istuva ja pyöreä muoto, mikä istuu hyvin lapsen päähän

• Kaikki materiaalit hypoallergeenisia

• 100% UV-suoja

• Mukana kiinnitettävä ja säädettävä hihna, jolloin voi varmistaa että aurinkolasit pysyvät päässä

• Symmetrinen muoto eli molemmin päin pidettävät vauvan aurinkolasit

Saatavuus: 24

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Julbo
Ikäsuositus:0-18kk