EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Aurinkolasit Julbo LOOP M, Blue/Orange

Tuotenumero:06631-32312
38,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hauskat Julbo LOOP lasten aurinkolasit ovat symmetriset, joten ne voi asettaa kummin päin vain lapsen päähän. Aurinkolasit ovat muotoiltu niin, että ne mukailevat kasvojen muotoja ja linssit peittävät silmät kattavasti.

Spectron 4-suojauskategorian linssit ovat huipputasoa, sillä ne ovat suunniteltu urheilijoille, mutta niiden keveyden ja iskunkestävyyden ansiosta ne sopivat myös lasten temmellykseen. Linssit suodattavat erinomaisesti auringon haitalliset säteet, suojaten pikkuisten herkkiä silmiä, jonka takia ne ovat myös yksi markkinoiden myydyimpiä lasten aurinkolaseja.

Ominaisuudet:

• Soveltuvat 1-3-vuotiaille lapsille

• Spectron 4-suojauskategorian linssit

• Joustavat ja mukavat kehykset sopivat useimmille kasvotyypeille

• Aurinkolaseissa on istuva ja pyöreä muoto, istuen hyvin lapsen päähän

• Kaikki materiaalit hypoallergeenisia

• 100% UV-suoja

• Mukana kiinnitettävä ja säädettävä hihna, jolloin voi varmistaa että aurinkolasit pysyvät lapsen päässä

• Sangoissa ainutlaatuinen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja pysyy paikallaan muttei jää hiuksiin kiinni

• Symmetrinen muoto eli molemmin päin pidettävät lasten aurinkolasit

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Julbo
Ikäsuositus:1-3v