EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Sangenic Vaipparoskis SIMPLEE, Valkoinen

Tuotenumero:057502-03
22,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Sangenic Simplee -vaipparoskis on merkkivalmistaja Tomme Tippeen perusmallistoa. Nerokas sulkuaukko sekä hajuja ehkäisevä kalvo pitävät huolta siitä, että ikävät hajut eivät pääse leviämään roskiksen ulkopuolelle. Vaippoja ei tässä mallissa kiedota yksittäin roskiskalvoon, vaan ne kerääntyvät yhteen pussiin: tämä säästää sekä kukkaroa että luontoa, sillä kalvon käyttö vähenee. Siro roskakori sopii jokaiseen lastenhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Roskiksessa on valmiina yksi roskiskasetti. Jokaiseen täyttöpakkaukseen mahtuu noin 180 vaippaa. Kerrallaan vaipparoskikseen mahtuu noin 18 käytettyä vaippaa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tommee Tippee
Tuotteen mitat:44x31x20cm

Videot