EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig UV-hattu lipalla - Navy, 3-6 kk, koko 43/45

Tuotenumero:061900-103-51
19,95
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Lässigin lipalliset UV-hatut ovat täydellinen varustus ulkoleikkeihin tai rannalle aurinkoisella säällä, sillä sen lippa sekä pitkä takaosa suojaa lapsen korvia ja niskaa palamiselta. Lisäksi hattu on varustettu nauhoilla joilla sen saa solmittua leuan alle, eikä se karkaa päästä kesken vesileikkien.

Aurinkohattu on valmistettu mukavan pehmeästä mikrokuidusta ja sen sisävuori on kosteutta siirtävää teknistä materiaalia. UV80+ -suoja ja kosteutta siirtävä materiaali tuovat mukavuutta, sekä turvaa lapsellesi.

Lässig lipallinen UV-hattu koot:

3-6kk noin 43-45cm päähän sopiva

7-18kk noin 48-49cm päähän sopiva

18-36kk noin 50-51cm päähän sopiva

Vanhempien Lässig lipallinen UV-hattujen koot:

0-6kk noin 38-43cm päähän sopiva

6-18kk noin 44-48cm päähän sopiva

18-36kk noin 48-53cm päähän sopiva

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester mikrokuitu
Tuotteen alkuperämaa:Saksa

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.