EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Tarrakapalo Harmony

Tuotenumero:01051-
34,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kapalossa on pienen vauvan turvallista ja rauhallista nukkua. Pieni vastasyntynyt vauva ei ole tottunut avaraan ympäristöön, vaan kaipaa äidin vatsan kaltaista turvallista paikkaa. Kapalo jäljittelee tätä, jolloin vauva tuntee olonsa turvalliseksi. Kapalointi muunmuassa helpottaa vauvan nukahtamista.

Alvi kapalovaatteen paras puoli on, ettei itse tarvitse taitella liinaa, vaan vauvalle voi pukea kapalovaatteen päälle ja homma on sujauksessa valmis. Kapalovaate on tehty pehmeästä ja hengittävästä puuvillasta, mikä tuntuu mukavalta pikkuisesi ihoa vasten.

Ominaisuudet:

• 100% puuvillaa

• Konepestävä

• Helppo pukea päälle tarrakiinnityksen avulla

• Kuviointi sopii yhteen muiden Alvi tuotteiden kanssa

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Materiaali:100 % puuvillaa
Tuotteen alkuperämaa:Saksa

Videot

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.