EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bibs luonnonkumitutti 0-6, Vaal Sininen

Tuotenumero:173100-231
4,40
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Klassinen ja ajaton luonnonkuminen tutti vauvalle, tanskalaista designia! Bibs tutit myös valmistetaan Tanskassa, ja niiden suuosa on muodoltaan pyöreä. Bibs tutin suuosa on pehmeää ja joustavaa luonnonkumia, joka muistuttaa tuntumaltaan äidin rintaa. Bibs tuttien kansi on muotoiltu siten että ilma pääsee virtaamaan sen ja lapsen ihon välistä. Tässä klassikkotutissa on monta kaunista värivaihtoehtoa!

Bibs-tutit myydään yksittäin, ja huomaathan että Bibs-tuteilla ei ole valmistajan pakkausta, mutta lähetämme ne pieneen pussiin pakattuna. Hygieniasyistä näillä tuteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Otattehan seuraavat turvallisen käytön ohjeet huomioon tuotetta käytettäessä:

- Tarkista tutti ennen jokaista käyttökertaa ja poista välittömästi käytöstä jos se on kulunut tai rikki.

- Tarkista tutin kunto venyttämällä sen imuosaa eri suuntiin.

- Älä koskaan altista tuttia suoralle auringonvalolle tai muille kuumille lämmönlähteille.

- Älä koskaan liota tuttia desinfiointiaineissa kauemmin kuin on tarpeen (noudata desinfiointiaineen ohjetta)

-Älä koskaan kasta tutin imuosaa makeaan aineeseen tai lääkeaineisiin lapsen hampaiden reikiintymisen välttämiseksi.

- Älä koskaan jätä lasta ilman aikuisen henkilön valvontaa.

-Älä koskaan kiinnitä tuttiin erillisiä naruja tai nyörejä. Kuristumisvaara!

Puhdistaminen:

- Hygieniasyistä desinfioi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa upottamalla se hetkeksi kiehuvaan veteen. Kuivaa tutti ja anna sen jäähtyä ennen kuin annat tutin lapselle.

- Puhdista tutti ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran miedolla pesuaineella. Huuhtele kunnolla. Älä koskaan puhdista tuttia höyrypesurissa tai astianpesukoneessa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bibs