EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Kylmä/Lämpöpakkaus, Buddiezzz Fox

Tuotenumero:019730-5006
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Nattou kylmä/lämpöpakkaus on naamioitu suloisen pehmoeläimen muotoon, jolloin se tuo helpotusta ja lohtua lapselle silloin kun johonkin koskee. Pehmon sisällä oleva geelipakkaus voidaan joko lämmittää mikrossa, tai viilentää jääkaapissa. Kylmä toimii kivun lievittäjänä silloin kun kyseessä on esimerkiksi hyönteisten pistot, kuume tai auringon polttama iho. Lämmin taas toimii vatsakivun lievittäjänä tai ihan vain tuomaan lämpöä ja turvaa pienelle.

Ominaisuudet:

• Käytännöllinen ja monipuolinen: Voidaan käyttää lämpö – tai kylmähoitona

• Lämpöhoitona vatsakipuihin; esim. vauvalla koliikin apuna

• Kylmähoitona; esim. näppärä apu hyönteisenpistoon tai auringonpolttamaan

• Helppokäyttöinen: Lämpöhoito -Lämmitä geelipussi mikrossa 15sekunnin ajan. Tai kiehautettuun veteen 4-6 minuutin ajaksi. Huom! Älä ylikuumenna tai keitä kiehuvassa vedessä

• Helppokäyttöinen: Kylmähoitona -Viilennä geelipussi jääkaapissa n.tunnin ajan

• Turvallinen ja helppohoitoinen: irrotettava pussi, joka sisältää myrkyttömän geelin. Pehmolelu voidaan pestä 30 °C:ssa geelipussin poistamisen jälkeen

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.