EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Citroganix Vauvan Hammastahna 20g

Tuotenumero:040767575-
8,20
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Geelitahna, joka on suunniteltu erityisesti 4-24 kuukauden ikäisten vauvojen ienten ja hampaiden puhdistamiseen. Geelin mukana tulee sormeen laitettava, silikoninen hammasharja jolla vauvan ikeniä voi hieroa hellästi. Nûby Vauvan hammastahna on täysin turvallinen nieltynä, ja se rauhoittaa ärtyneitä ikeniä. Lisäksi hammastahna on tehokas kariesta aiheuttavia bakteereja vastaan, kiitos patentoidun Citroganix -ainesosan. Täysin luonnolliset raaka-aineet; vegaaninen tuote.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Citroganix

Tavaramerkki

Citroganix on tuotesarja joka sisältää vain luonnollisista ainesosista valmistettuja vauvanhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Tuotteiden sisältämä Citroganix-ainesosa on 99,99% tehokas bakteereja vastaan.