EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto digitaalivaaka BC-30

Tuotenumero:045330-
85,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Alecto vauvavaaka mittaa vauvan painon jopa 5 gramman tarkkuudella. Silloin kun vauvan painoa on seurattava erityisellä tarkkuudella, antaa Alecto BC-30 digitaalivaaka nopean ja luotettavan mittaustuloksen kotioloissa. Vaaka on varustettu vakautusjärjestelmällä, joka mahdollistaa myös liikkuvaisten vauvojen punnituksen helposti ja nopeasti. Korkeiden reunojen ansiosta vauva pysyy vaa'an päällä turvallisesti mittauksen ajan.

Alecto BC-30 puunnitsee 20kg:n painoon saakka, 5 gramman tarkkuudella. Alecto vauvan vaa'an mukana tulee oma kuljetus-/säilytyslaukku. Vaaka toimii 3xAAA paristolla (eivät sisälly).

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto