EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

2Toms Stink Free Pesuaine 887ml

Tuotenumero:891401-
19,95
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Epämiellyttäviä hajuja poistava pesuaine urheiluvarusteille sekä vaatteille.

2Toms on kehittänyt tämän pesuaineen poistamaan epämiellyttävää hajua aiheuttavat bakteerit urheilutekstiileistä ja muista varusteista, kuten esimerkiksi jääkiekkosuojat, säärisuojat, kengät, makuupussit, teltat, makuualustat, reput, juomareput, moottoripyörävarusteet, joogamatot, pyyhkeet, vauvojen puklurätit ja kestovaipat jne. Toisin kuin monet muut pesuaineet, 2Toms StinkFree ei vain peitä hajua, vaan todella poistaa sen!

Se on turvallinen myös Goretexille, neopreenille, puuvillalle, denimille jne. Noudata kuitenkin aina valmistajan pesuohjeita. Pullon (887ml) riittoisuus: noin 30 pesukertaa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:2Toms
Tuotteen mitat:Koko: 887ml

Videot

Tavaramerkki

2Toms on usean vuosikymmenen ajan kehittänyt ja valmistanut tuotteita joiden avulla voidaan tehokkaasti ehkäistä esim. kestävyysurheilussa syntyviä hiertymiä, erilaisia lihas- ja nivelrikkoja ja monia muita niin kunto- kuin huippuurheilijankin vaivana olevia ongelmia. Tuotteet ovat vihdoin saapuneet myös Suomeen.