EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenreppu Lässig Medium Backpack

Tuotenumero:0613041-
44,95
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Tilava ja monipuolinen lastenreppu, joka toimii kerho- ja koulureppuna pienille lapsille. Lässig Medium Backpack-repun ulkopinta on kestävää, vettähylkivää materiaalia, ja sen säädettävät olkahihnat sekä rintaremmi varmistavat että reppua on aina mukava kantaa. Repun mukana tulee kangastarra-arkki, joilla lapsi voi itse tuunata repun ulkoasun mieleisekseen!

Lässigin Medium Backpack on varustettu kätevällä avainkoukulla, sekä nimilapulla, jotta reput eivät mene sekaisin esimerkiksi tarhassa. Mukaan kuuluu oma pieni pussukka esimerkiksi kolikoille ja muille pientarvikkeille. Repun sivussa on paikka juomapullolle, ja edessä oleva pikkutasku on eristetty, joten se sopii mainiosti eväiden kuljettamiseen. Pimeällä turvallisuudesta huolehtivat olkahihnoihin ommellut heijastimet.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Tuotteen mitat:24x13x30 cm

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.