EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Little One Reppu S, Refl. Black

Tuotenumero:061164-179
39,95 €31,96
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 7,99 €

Tuotekuvaus

Hanki lapsesi kanssa samanlaiset heijastavat reput! Lässig Vintage Little One&Me - sarjan sporttiset reput tulevat aikuisten tai lasten koossa. Kummassakin koossa repun heijastava pintamateriaali takaa hyvän näkyväisyyden pimeään vuodenaikaan.

S-koon reppu on lapselle sopiva kooltaan, ja siinä on käytännöllisiä yksityiskohtia kuten nimilappu sekä avainkoukku. Sivulla on paikat juomapullolle. Repun sisään mahtuu mukavasti lapsen leluja, kirjoja, penaali tai muuta tärkeää. Edessä oleva rintaremmi varmistaa että Lässig Vintage Little One&Me reppu pysyy tukevasti lapsen selässä vauhdikkaammassakin menossa.

Verkkokauppa saatavuus: 5

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.