EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

JetKids Bedbox Matkalaukku

Tuotenumero:158100-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

JetKids™ by Stokke® BedBox™ on täydellinen matkustuskumppani 0-7 vuotiaille lapsille: näppärästi pyörillä kulkeva matkalaukku, joka toimii myös lentokenttäkärrynä lapselle sekä lentokoneessa näppäränä jalkatukena ja sänkynä.

JetKids™ by Stokke® BedBox™ on norjalainen patentoitu tuote, joka on entisen lentokapteenin ja hänen vaimonsa kuuden vuoden kehitystyön tulos. BedBox™ toimii käsimatkatavaralaukkuna, jonka päällä lapsi voi istua vanhemman vetäessä laukkua perässä pitkillä lentoasemasiirtymillä. Se on myös kätevä istuin lapselle kun jonotetaan pitkiä aikoja. Sisällä lentokoneessa BedBox™ toimii käytännöllisenä jalkatukena, sekä sänkynä. Nerokasta, eikö totta?

BedBox™ on kevyt (vain 3,3 kg) ja äärimmäisen helppokäyttöinen. Kääntyvien etupyörien avulla se ohjautuu mukavasti, ja laukku voidaan myös helposti laittaa sivuun silloin kun sitä ei käytetä. BedBox™:n mukana tulee pestävä patja, lisäksi siinä on 20 litraa säilytystilaa lapsen leluille ja muille tarvikkeille. Oivallinen tuote myös junamatkoille!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:JetKids
Ikäsuositus:0-6/7 vuotta
Tuotteen mitat:46x20x36 cm
Tuotteen paino:3 kg
Tuotteen painoraja:35 kg

Videot