EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Rotho Vauvan Kylpyamme, Cool Blue

Tuotenumero:007120-15
22,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Rotho vauvan kylpyamme on edullinen perusamme, jossa vauvasi kylpee mukavasti ja turvallisesti.

Rotho vauvan kylpyammetta voi käyttää vastasyntyneestä alkaen. Kylpyammeen materiaali on kemikaalitestattua muovia, joten se on turvallinen vastasyntyneen herkälle iholle. Oppiessaan istumaan vauva saa tukea ammeen pohjan integroidusta istuinsyvennyksestä. Kylpyammeen design takaa kasvavalle vauvalle tarpeeksi tilaa mukaviin ja hauskoihin kylpyleikkeihin. Ammeen kätevälle hyllylle mahtuvat saippua, sieni ja kylpylelut. Peset vauvan ammeen helposti pehmeällä rätillä, lämpimällä vedellä ja saippualla.

Kylpyhetken jälkeen amme tyhjentyy nopeasti ja kätevästi pohjassa olevan tulpan ansiosta, ilman kallistamista. Nopean tyhjennyksen tuoman turvan lisäksi, kylpyammeen sisältä löytyy turvamerkki, joka näyttää mikä on veden maksimikorkeus ammetta täyttäessä.

Valitse omasi Rotho kylpyammeen useista kauniista väreistä.

Ominaisuudet:

• Rotho vauvan kylpyamme

• Vauvoille 0 kk lähtien

• Ammeessa sivukahvat, hylly ja tyhjennystulppa

• Helppo ja nopea veden tyhjennys onnistuu tyhjennystulpan avulla

• Pieni hylly vauvan kylpytarvikkeille

• Helppo pestä lämpimällä vedellä ja saippualla

• Valmistettu Saksassa

• Materiaali testattua ja turvallista polypropeenimuovia

• Kemikaaliturvallisuus testattu

• Mitat: 84,5 (P) x 47 (L) x 27 (K) cm

• Tilavuus: 15 litraa

• Painoraja: 25 kg vesi mukaan lukien

• Ammeen paino: 1,17 kg

• Yhteensopiva Rotho ammejalkojen kanssa

• 6 kaunista värivaihtoehtoa

Kun kylvetät vastasyntynyttä, muista tukea vauvaa niin, että vasen ranteesi on niskan takana tukemassa ja vasemmalla kädelläsi on vauvan olkavarresta hyvä ote, kun peset vauvaa oikealla kädellä (vasenkätisille toisinpäin).

Tee vauvan kylvetyksestä ergonomisempaa hankkimalla kylpyammeeseen lisäksi Rotho ammejalat.

Kun käytät kylpyammetta yhteensopivien ammejalkojen kanssa, saat sen nostettua sopivalle korkeudelle, jolloin vauvan kylvettäminen on helpompaa selällesi. Ammejalat myös lisäävät turvallisuutta estäen kylpyammeen liukumisen tai kaatumisen kylvyn aikana. Kylpyammeen sivuilla olevien kantokahvojen avulla nostat sen helposti ammejalkojen päälle. Voit käyttää ammejalkoja, kunnes lapsesi alkaa yrittää nousta itse seisomaan. Rotho ammejalat myydään erikseen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Rotho
Ikäsuositus:0 kk +
Materiaali:Muovi
Tuotteen mitat:pit. 84,5, lev. 48 cm