EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Onda Vauvan Amme Suihkuun, Vaalean Harmaa

Tuotenumero:005892-20
26,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Ergonomisesti muotoiltu, pienikokoinen OK Baby Onda vauvan amme sopii hyvin pienempäänkin kylppäriin ja suihkuun. Vauvan ammeessa on sisäänrakennettu tuki vauvalle, jolloin vauvalla pysyy pystympi asento kylvettäessä ja sinun on helpompi hoitaa kylvetys, kun saat kätesi vapaaksi. Eikä sinun tarvitse ostaa erillistä kylpytukea!

OK Baby Onda suihkuamme on varustettu digitaalisella veden lämpömittarilla, jotta voit tarkistaa sopivan veden lämpötilan ketterästi. Vauvan ammeen pohjassa on liukuesteet, jotta se pysyy tukevasti paikallaan, sekä kätevä tulppa, jonka avulla saat tyhjennettyä vedet ilman ammeen kippaamista. Pienen, näppärän kokonsa ansiosta suihkuamme on helppo sijoittaa pieneen suihkuun, ammeeseen, tai kylppäriin.

Ominaisuudet:

• Ikäsuositus: 0–12 kk

• Sisäänrakennettu vauvatuki

• Ergonominen tuki vauvalle

• Pieni ja kevyt design

• Ammeessa digitaalinen veden lämpömittari

• Pohjassa liukuesteet

• Tulpan kautta nopea tyhjennys

• Mahtuu suihkuun, kylpyammeeseen, ja pienen kylppäriin

• Hometta hylkivä materiaali, mikä on helppo pitää puhtaana

• Mitat: 40 x 62 cm

Vauvan ammeen valmistajana on laadukkaista tuotteistaan tunnettu OK Baby, jonka vauvantarvikkeet valmistetaan Euroopassa, Italiassa. Suihkuammetta löytyy niin klassisen valkoisen ja harmaan väreissä, kuten myös kirkkaimmissa hauskoissa väreissä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby
Ikäsuositus:0-12 kk
Tuotteen mitat:42x24x63 cm
Tuotteen paino:0,95 kg

Videot

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.