EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Onda Amme, Valkoinen

Tuotenumero:005790-68
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Italialaisen OK Baby:n valmistama laadukas, muotoiltu vauvan kylpyamme.

Anatomisen Onda-ammeen muotoilu pitää lapsen oikeassa asennossa ammeessa estäen häntä liukumasta veden alle. Pienelle vauvalle (0-6 kk) ammeessa on tuettu lepoasento sekä noin puolen vuoden - vuoden ikäinen lapsi voi puolestaan istua tukien varassa ammeen toisessa päässä. Kylvettäjän ei tarvitse rasittaa käsiään ja hartioitaan lasta tukemalla, ja näin kylpyhetkestä tulee molemmille rentouttava.

OK Babyn muovista kylpyammetta saatavana useissa kauniissa väreissä. Lisävarusteena on saatavana myös ammejalat, joiden avulla kylvettämisen voi suorittaa seisten. Ammeen pohjassa tulppa veden tyhjentämistä varten.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby
Ikäsuositus:0 - 12 kk
Tuotteen alkuperämaa:Italia

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.