EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Jelly Kylpytuki, Valkoinen

Tuotenumero:005910-68
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

OK Baby Jelly-kylvetystuki on käytännöllinen apuväline lapsen kylvettämiseen esimerkiksi aikuisten ammeessa. Kylpytuen ergonominen istuinosa on pehmeää, rei'itettyä kumia, joten se läpäisee vettä ja hengittää hyvin. Hygieeninen ja helposti puhtaana pidettävä Jelly kylpytuki on varustettu myös liukuesteillä, joten se pysyy tukevasti paikallaan. Ammetuki mahtuu pieneen tilaan säilytystä varten, kun jalat taittaa sisään tuen alle, ja ripustuslenkin avulla sen voi ripustaa vaikka kylpyhuoneen naulakkoon roikkumaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby
Ikäsuositus:0-8 kk
Tuotteen alkuperämaa:Italia
Tuotteen painoraja:8kg

Videot

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.