EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stonz Bootie Liners Lisävuori - Black - L

Tuotenumero:081500-2210-L
21,90 €19,71
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 2,19 €

Tuotekuvaus

Stonz Bootie Liners Lisävuori tuo säiden kylmetessä extra lämpöä lasten Stonz Booties -paljasjalkakenkiin. Lämmin, pehmeä ja paksu lisävuori pidentää Stonz -tossujen käyttökautta kylmään talveen.

Stonz Bootie Liners lisävuori on lämmintä ja mukavan tuntuista kaksikerroksista sherpa fleeceä. Lisävuori vie kengän sisällä noin 0,9 cm tilaa, joten jos hankit lapsellesi yhden koon isommat Booties kengät, sekä saman koon Bootie Liner lisävuoren, mahtuu kenkä lapsellesi pidemmän aikaa. Kun lapsen jalka kasvaa vauhdilla ja kenkä tulee liian pieneksi lisävuoren kanssa, poistat vain vuoren ja kenkää voi käyttää vielä seuraavan kauden.

Valitse lisävuorelle sama koko Stonz Booties kengän kanssa, jotta ne sopivat yhteen täydellisesti.

Ominaisuudet:

• Lisävuori Stonz Booties -ensikenkiin

• Pidentää Stonz -tossujen käyttökautta kylmään talveen

• Ihanan pehmeän tuntuista fleeceä

• Lämmin ja paksu lisävuori suojaa pikkuvarpaita kylmää vastaan

• Materiaali: kaksikerroksinen Sherpa fleece

• Lisävuori vie kengän sisällä noin 0,9 cm tilaa

• Hanki kengille lisäaikaa ostamalla lapsellesi yhden koon isommat Booties kengät + saman koon lisävuoren: Kun kenkä tulee liian pieneksi lisävuoren kanssa, poista vuori ja lapsesi käyttää kenkää vielä seuraavan kauden

• Valitse lisävuorelle sama koko Stonz Booties kengän kanssa

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stonz