EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Harso 70x70 3-pak

Tuotenumero:056351-
25,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Sievä Lodgerin harsopakkaus sisältää kolme 70x70 cm kokoista puuvillaharsoa. Harsoliinapakkaus on kiva saada tai antaa lahjaksi! Liinojen sävyt ovat keskenään yhteensointuvia, mutta kuitenkin erilaisia, jotta eri käyttötarkoitukseen olevat harsot erottaa helposti toisistaan.

Liinojen pintakuvioinnit myös poikkeavat toisistaan; yksi harsoliina on kudottua, perinteistä puuvillaharsoa, toinen on vohvelipintainen ja kolmas imukykyistä hydrofiilista puuvillaharsoa. Kaikki kolme ovat erittäin pehmeitä ja monikäyttöisiä. Yhdessä Lodger harsoklipsien avulla voit helposti käyttää puuvillaharsoja esimerkiksi vaunun tai turvakaukalon päällä aurinkosuojana ja peitteenä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Materiaali:Puuvilla

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.