EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Harso 70x70 3-pak, Silt Vihreä

Tuotenumero:056351-19080
25,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Sievä Lodgerin harsopakkaus sisältää kolme 70x70 cm kokoista puuvillaharsoa. Harsoliinapakkaus on kiva saada tai antaa lahjaksi! Liinojen sävyt ovat keskenään yhteensointuvia, mutta kuitenkin erilaisia, jotta eri käyttötarkoitukseen olevat harsot erottaa helposti toisistaan.

Liinojen pintakuvioinnit myös poikkeavat toisistaan; yksi harsoliina on kudottua, perinteistä puuvillaharsoa, toinen on vohvelipintainen ja kolmas imukykyistä hydrofiilista puuvillaharsoa. Kaikki kolme ovat erittäin pehmeitä ja monikäyttöisiä. Yhdessä Lodger harsoklipsien avulla voit helposti käyttää puuvillaharsoja esimerkiksi vaunun tai turvakaukalon päällä aurinkosuojana ja peitteenä.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Materiaali:Puuvilla

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.