EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Harsoliina 80*80 10kpl, white

Tuotenumero:01093-0
26,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Harsoliina on yksi monikäyttöisimmistä tarvikkeista vauvanhoidossa. Alvi puuvillaharso on pehmeä ja hengittävä, mikä tekee siitä mukavan tuntuisen vauvan ihoa vasten, mutta samalla ne ovat erittäin imukykyisiä. Puuvillasta tehdyt harsot kestävät monet pesukerrat ja ne pehmenevät käyttäessä ja pestäessä.

Ominaisuudet:

• Imukykyinen

• Kestävä

• Kevyt, hengittävä ja mukava vauvan ihoa vasten

• Monikäyttöinen: puklurättinä, vaippojen lisäimuna, yleisrättinä, aurinkorättinä rattaissa ja vaikkapa kevyenä peitteenä

• Harsoliinan pesu 60-asteessa pesukoneessa

• Neliskulmainen

• Puuvillaharson ominaisuudet paranevat mitä enemmän sitä pestään ja käytetään, jolloin siitä tulee imukykyisempi ja pehmeämpi

Harsoliinan koko on 80x80cm ja siksi soveltuukin kätevästi eri tarkoituksiin. Pakkaus sisältää 10 valkoista harsoa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Materiaali:100 % puuvilla
Tuotteen mitat:80x80 cm

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.