EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Rintapumppu Alipaine

Tuotenumero:09879901-
15,90 €9,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 6,00 €

Tuotekuvaus

Pehmeästä silikonista valmistettu rintapumppu, jonka otat kätevästi mukaan kaikkialle! Tämä näppärä, manuaalinen rintapumppu on äärimmäisen helppokäyttöinen, hiljainen sekä huomaamaton. Se kulkee helposti hoitolaukussa tai käsilaukussa mukana pienen kokonsa ansiosta. Pumpun toiminta perustuu yksinkertaisesti alipaineeseen, joten se ei vaadi käsin pumppaamista, eli se on myös äidin voimia säästävä vaihtoehto. Rintapumppu toimii myös alipaine-maidonkerääjänä, jolla voi edistää maidon herumista ja kerätä tihkuvan maidon talteen toisesta rinnasta kun lasta imettää.

Emma rintapumppu silikoni on varustettu imukupilla, joka pitää rintapumpun pystyssä kun sen asettaa pöydälle.

Emma silikonisen rintapumpun käyttö on helppoa:

1. Steriloi rintapumppu (kansi pitää pumpun steriilinä steriloinnin jälkeen)

2. Käännä pumpun kaula n.s. taaksepäin

3. Purista pulloa sen keskiosasta kevyesti, jotta siihen syntyy alipaine

4. Aseta rintapumppu pää rinnalle

5. Käännä kaula "oikeinpäin"

6. Vapauta puristusote rauhallisesti

7. Kun maitoa alkaa tihkumaan, voit jättää pumpun paikalleen ja antaa maidon valua pumppuun

8. Kun pumppu täyttyy, kaada maito säilytyspulloon ja aseta tarvittaessa pumppu uudelleen paikalleen

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Materiaali:Silikoni/kansi muovia

Videot

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.