EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Angelsounds Koti Doppler 100S

Tuotenumero:1561100-
49,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kotidoppler havaitsee raskausaikana sikiön sydänäänet, liikkeet ja jopa hikan. Laite havaitsee nämä useimmiten noin 12 raskausviikon jälkeen.

Angelsounds kotidoppler 100S on helppokäyttöinen sekä pienikokoinen laite. Pakkauksen mukana tulevan erillisen kaapelin avulla voit tallentaa sydänäänet tietokoneelle, ja voit vaikka lähettää ne sähköpostilla niistä kiinnostuneille.

Pakkauksessa mukana yhdet kuulokkeet. Laitteessa on kuitenkin kuulokeliitännät kaksille kuulokkeille, jotta vanhemmat voivat kuunnella samanaikaisesti. Laite on käyttövalmiina myyntipakkauksessa ja sen mukana tulee 9 V paristo.

Huomioithan, että toimiakseen kunnollisesti doppleria suositellaan käytettäväksi yhdessä geelimäisen liukasteen kanssa.

Näitä myydään päivittäistavarakaupoissa, sekä apteekissa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Angelsounds