EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Angelsounds Koti Doppler 100B+

Tuotenumero:1562100-
129,00
Osamaksu 7,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kotidoppler havaitsee raskausaikana sikiön sydänäänet, liikkeet ja jopa hikan. Laite havaitsee nämä useimmiten noin 12 raskausviikon jälkeen.

Angelsounds 100B+ malli on sairaalatason laite joka havaitsee sydänäänet nopeammin kuin markkinoilla olevat edulliset dopplerit. Havaitut äänet kuuluvat laitteeseen integroidusta kaiuttimesta, jolloin koko perhe voi kuunnella ääniä saman aikaisesti. Lisäksi laitteessa on selkeä näyttö, joka näyttää sydämen sykkeen numeroina.

Angelsounds 100B+ doppler on varustettu erillisellä anturilla, joka helpottaa laitteen käyttöä sekä sydänäänien löytämisen. Doppler-laite on käyttövalmiina pakkauksessa. Angelsounds 100B+ mallilla on valmistajan myöntämä 6 kk takuu valmistus- ja materiaalivirheiden osalta.

Huomioithan, että toimiakseen kunnollisesti doppleria suositellaan käytettäväksi yhdessä geelimäisen liukasteen kanssa.

Näitä myydään päivittäistavarakaupoissa, sekä apteekissa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Angelsounds