EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lahjakortti

Tuotenumero:M22
1,00
Osamaksu 3,00 € / kk

Tuotekuvaus

Meiltä voit ostaa lahjakortteja joko pahvisena lahjakorttina tai sähköisenä lahjakorttina. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä niin myymälässämme kuin verkkokaupassamme.

Lahjakortti on täydellinen lahja, kun haluat, että lahjansaaja pääsee itse valitsemaan mieluisat tuotteet.

Lahjakortti on voimassa vuoden (12kk) tilauspäivästä ja se toimii maksuvälineenä myymälöissä sekä verkkokaupassa. Myynnissä myös lahjakortille tarkoitettu kotelo, jolla saat lahjakortista näyttävän lahjan.

1. Lisää lahjakortti ostoskoriin, jonka jälkeen voit muokata sille haluamasi summan menemällä kassalle.

2. Valitse tilausmääräksi 1kpl ja syötä haluamasi hinta sille tarkoitettuun kohtaan.

Lahjakortin käyttö verkkokaupassa:

• Verkkokaupassa lahjakortin summa täytyy käyttää kokonaisuudessaan kerralla tai voit tarvittaessa ostaa loppuosuudelle uuden lahjakortin.

• Syötä lahjakortinnumero sille tarkoitettuun kohtaan, jonka jälkeen kassa laskee automaattisesti ostosumman erotuksen.

Lahjakortin käyttö myymälöissä:

• Myymälässä voit käyttää lahjakortin useammassa erässä.

• Jokaisen käyttökerran jälkeen lahjakortin loppusummalle aktivoituu vuosi (12kk) käyttöaikaa.

• Esitä kassalla lahjakortin numero maksutilanteessa. Tarvittaessa löydämme tiedot lahjakortin ostajan tiedoista.

• Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata.

Lahjakorttiin tulee maksettu summa.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu