EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kantoreppu Tricot-Click, Musta

Tuotenumero:05510-17
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Babylonia Tricot-Click on ergonominen rintareppu/kantoreppu vauvalle. Voit kantaa lasta syntymästä alkaen (3kg) aina noin vuoden ikään saakka (max. 15 kg). Tricot-Click -kantorepun leveät olkahihnat ovat hyvin pehmustetut, jotta kantaminen olisi mahdollisimman mukavaa. Tällä kantorepulla voit kantaa lasta sekä edessä että selässä.

Babylonia Tricot-Click-kantorepussa on miellyttävä ja joustava istuinosa, joka on valmistettu samanlaisesta trikoomateriaalista kuin joustavat Babylonian kantoliinat. Tämän materiaalin ansiosta myös selkäosa on aavistuksen joustava, joten se mukailee vauvan vartalon asentoa, tarjoten riittävästi tukea, olematta kuitenkaan liian puristava tai epämiellyttävä. Tricot-Click on säädettävissä sekä pituus- että leveyssuunnassa, jotta vauvalle voidaan aina varmistaa ergonominen M-asento kantorepussa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.