EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babylonia Tricot-Slen Kantoliina

Tuotenumero:05520-
65,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Babyolonia Tricot-Slen kantoliina on joustava ja ergonominen kantoliina, joka tukee vauvaasi M-asennossa ja selän luonnonmukaista kaarta. Kantoliina soveltuu lapsen kantamiseen aina syntymästä jopa 3 vuoden ikään asti (lapsen paino 3-15 kg).

Kolme erilaista ergonomista tapaa kantaa: edessä -vauva kantajaan päin, lonkalla -vauva kantajaan päin sekä selässä.

Nopea ja helppo, ihanteellinen aloittelijalle. Pakkauksessa on selkeät kuvalliset ja tekstitetyt suomenkieliset ohjeet, jotka opastavat oikeaoppiseen ja ergonomiseen sitomiseen vaihe-vaiheelta. Kantoliina sopii kaikenkokoisille kantajille erityisesti Babylonialle kehitetyn joustavan trikoisen materiaalin ja riittävän pituutensa vuoksi.

Tricot-Slen organic on valmistettu 100% :sesta luomupuuvillasta, se on GOTS-sertifioitu seikä sisällä elastaania.

• Materiaali joustava trikoo

• GOTS- sertifioitu 100% luomupuuvillaa

• Ergonominen M-asento vauvalle

• Pakkauksessa selkeät suomenkieliset ohjeet liinan sitomiseen

• Kolme erilaista ergonomista kantamistyyliä

• Useita värejä

Vauvan kantaminen kantoliinassa helpottaa jokapäiväistä elämää, sillä kädet ovat vapaana muihin askareisiin, lisäksi se vaikuttaa myönteisesti vauvan fyysiseen ja emotionaaliseen kehitykseen. Vauvalla on vapaus tutustua ympäröivään maailmaan, pysyen kuitenkin turvassa ja lähellä vanhempaansa. Kantoliina onkin siksi mainio apuväline luomaan suhdetta vauvan ja vanhemman välillä. Lisäksi kantoliinan avulla on helppo kulkea vaikka metsässä tai rannalla, paikoissa missä rattailla kulkeminen voi olla haastavaa.

Videot