EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babylonia TRI-Cotti Kantoliina, Musta L

Tuotenumero:05521-17L
59,90
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Kaksiosainen Tri-Cotti kantoliina on hyvin helppokäyttöinen ja nopea pukea, sillä se koostuu kahdesta "kangasrenkaasta" jotka puetaan ristikkäin. Voit kantaa lasta kantoliinassa neljällä eri tavalla. Materiaali on miellyttävää puuvillatrikoota, joka on hengittävää ja myötäilee liikkeissä. Kantoliina soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön, ja lapsen kontakti vanhempaan säilyy siinä aina. Tri-Cotti kantoliinaa on kolme eri kokoa (kantajan vaatekoon mukaan).

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.