EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alvi Imetystyyny iso+tyynyliina

Tuotenumero:01083-
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Alvi imetystyyny helpottaa imetys- ja syöttöhetkeä niin äidille kuin vauvallekin. Vauva on pehmoisen tyynyn päällä, jossa on rentouttava ja tukeva olo maata ja syödä. Myöskään äidin hartiat, kädet, ja selkä eivät rasitu, sillä kaarevan muotonsa ansiosta tyyny asettuu hyvin äidin syliin. Näin kummallakin on oikea ja mukava asento.

Ominaisuudet:

• Kaareva muoto

• Pehmeä puuvillainen kangas

• Konepestävä

• Voidaan käyttää monella eri tapaa, esimerkiksi raskaustyynynä

• Tyynyliina tulee mukana

• Saksalaista laatua

Alvi imetystyynyä voi käyttää jo raskausaikana. Kun nukkumisesta tulee vaikeampaa kasvavan vatsan mukana, tyynyä voi käyttää tukityynyn tapaan.

Tuotteen värit voivat vaihdella.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alvi
Tuotteen alkuperämaa:Saksa

Tavaramerkki

Alvi® -yritys on omistautunut lasten nukkumisympäristön kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Alvi® patjat ja unipussit, vuodevaatteet sekä muita hoitotarvikkeita. Koko tuotevalikoimalle on ominaista vauvan turvallisuuden parantaminen - tästä esimerkkinä muun muassa ilmanvaihdolla varustetut patjat sekä unipussit.Kaikissa Alvi® tuotteiden valmistuksessa, lapsi on keskeisessä asemassa. Siksi ympäristöystävällinen valmistusprosessi, tutkitusti turvalliset materiaalit sekä huolellinen ammattitaito ovat itsestäänselvyys.