EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Rintakumit Silikoni 2kpl

Tuotenumero:040104804-
7,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Natural Touch -rintakumi on hyödyllinen apuväline, kun lasta imetetään. Rintakumi suojaa arkoja rinnanpäitä imetyksen aikana ja auttaa vauvaa saamaan oikeanlaisen otteen. Nubyn rintakumia voi helposti ja nopeasti käyttää vain yhdellä kädellä.

Nuby rintakumi on muotoiltu siten, että se suojaa ihoasi ja rinnanpäätäsi, jättäen kuitenkin paljaaksi tärkeät osat ihoa paljaaksi, jotta tärkeä ihokontakti säilyy vauvan ja äidin välillä. Kolmen siivekkeen avulla, rintakumi istuu mukavasti mutta varmasti. Pehmeä silikoni tuntuu mukavalta ja luonnolliselta niin äidille kuin vauvalle. Nuby rintakumit soveltuu jo vastasyntyneen kanssa käytettäväksi, jos rintaruokinnassa on vaikeuksia, kuten halkeileva iho, rinnan tukkeuma, tai kipeytyneet, tasaiset, tai sisäänkääntyneet nännit.

Pakkauksessa on 2 kpl pehmeästä silikonista valmistettuja rintakumeja sekä hygieeninen säilytyskotelo. Koko: M

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Materiaali:100% silikoni