EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Day Liivinsuoja 28+2kpl

Tuotenumero:04010107001-
6,50
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Korkealuokkaiset liivinsuojat jotka ovat käytössä huomaamattomat, mutta hämmästyttävällä imukyvyllä varustetut! Nuby haluaa tarjota tuoreille äideille tuotteen joka tuo varmuutta ja mukavuutta heidän elämään. Nämä pehmeät ja ohuet liivinsuojat sopivat huomaamattomasti alusvaatteiden alle. Yhdessä pakkauksessa on 28kpl valkoisia liivinsuojia sekä 2 kpl mustia. Nubyn kertakäyttöiset liivinsuojat tarjoavat ensiluokkaisen imukyvyn vaikka ne ovat alle 1 mm ohuet!

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby