EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Liivinsuojat Silkki

Tuotenumero:080130-
16,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Silkkiset Carriwell-liivinsuojat ovat todella miellyttävät ja hellävaraiset erityisesti aroille rinnanpäille. Silkin luonnolliset tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet rauhoittavat, viilentävät sekä lievittävät herkkiä ja arkoja rinnanpäitä. Nämä luonnonsilkin hoitavat ominaisuudet edesauttavat ihon paranemista, joten nämä liivinsuojat sopivat erityisesti sinulle, jolla on herkkä iho.

Silkkiliivinsuojissa on hengittävä vuotosuojakerros, mikä varastoi kosteuden todella pitävästi sekä puuvillakerros, mikä pitää kosteuden pois iholtasi maksimoiden näin kuivuutta ja mukavuutta. Lisäksi nämä imukykyiset liivinsuojat ovat konepesun kestäviä ja istuvat erinomaisesti imetysliivien sisäpuolelle.

Ominaisuudet:

• Ohuet ja huomaamattomat

• Pyöreä muotoilu mukautuu rintasi muotoon

• Vaaleasävy sopii monenlaisten vaatteiden alle

• 4 kerrosta: Luonnonsilkkiä ihoa vasten, 2 kerrosta imukykyistä ja kosteuden kestävää polypropyleenia välissä, sekä puuvillainen ulkokerros

• Luonnonsilkki soveltuu herkille rinnanpäille rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi

• Paketissa 6 kappaletta ja pesupussi

• Pesukonepestävät

• Liivinsuojan halkaisija on 12 cm

Luonnonsilkkiset pestävät liivin suojat ovat täydellinen tapa rauhoittaa ja parantaa herkkiä rintoja. Silkin luonnolliset, rauhoittavat ominaisuudet yhdistettynä pehmeän ja hengittävän puuvillan kanssa imevät hyvin maitoa ja pitää rintasi kuivana. Näin ehkäistään rintatulehduksia sekä halkeilevien rinnanpäiden syntyä.

Carriwell liivinsuojat valmistetaan valvotuissa olosuhteissa Tanskassa. Laadun varmistaminen tuotteissa, jotka on tarkoitettu imettäville, herkkärintaisille äideille, on erittäin tärkeää.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell
Materiaali:Luonnonsilkki/puuvilla
Pesuohjeet:30 asteen hienopesu