EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Liivinsuojat pestävät 6 kpl, Musta

Tuotenumero:080125-02
11,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Puuvillaiset Carriwell-liivinsuojat ovat kestävä valinta, sillä voit uusiokäyttää näitä liivinsuojia ja näppärästi pestä ne pesukoneessa välissä. Pehmeä flanelli tuntuu mukavalta ihoa vasten sekä imee maidon nopeasti. Tämä pitää olosi mukavana ja kuivana, sekä vähentää riskiä rintatulehdukseen sekä halkeileviin rinnanpäihin.

Carriwell kestoliivinsuojissa on 4 kerrosta. Puuvilla on kosketuksissa ihosi kanssa, mikä materiaalina pitää kosteuden pois iholtasi maksimoiden näin kuivuutta ja mukavuutta. Keskimmäiset kaksi kerrosta varastoivat kosteuden todella pitävästi ja samalla lisäävät liivinsuojien hengittävyyttä.

Ominaisuudet:

• Ohuet ja huomaamattomat

• Pehmeä flanelli tuntuu mukavalta ihoa vasten

• Todella imukykyinen, pitää arat nänninpäät kuivina

• 4 kerrosta: 100% puuvilla, 100% polyester, 100% polypropyleeni, 100% puuvilla

• Pyöreä muotoilu mukautuu rintasi muotoon

• Pesukonepestävä 40-asteessa

• Pakkauksessa 6 kpl ja pesupussi

• Halkaisija 12 cm

• Saatavilla mustana tai valkoisena

Paketissa tulee mukana oma pesupussi, minne voit laittaa liivinsuojasi pesun ajaksi. Liivinsuojien uudelleen käyttö on ympäristöystävällinen valinta.

Carriwell liivinsuojat valmistetaan valvotuissa olosuhteissa Tanskassa. Laadun varmistaminen tuotteissa, jotka on tarkoitettu imettäville, herkkärintaisille äideille, on erittäin tärkeää.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell
Materiaali:100% puuvilla
Tuotteen mitat:Halkaisija 12cm