EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Liivinsuojat Merinovilla

Tuotenumero:080141-
16,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Pehmeästä merinovillasta valmistetut liivinsuojat suojaavat ja lämmittävät arkoja rintoja. Merinovilla on erinomainen materiaali liivinsuojiin, sillä se suojelee herkkiä rinnanpäitä erityisesti kylmällä säällä, luoden lämmittävän kerroksen. Luonnonmateriaalina se on todella hengittävä eikä hiosta myöskään kesäkuumalla.

Carriwellin villaiset liivinsuojat pitävät kosteuden pois iholtasi maksimoiden sinun mukavuutesi. Ihanan pehmeä ja hengittävä merinovilla imee hyvin maitoa ja pitää rintasi kuivana ja lämpimänä, millä ehkäistään rintatulehduksia sekä halkeilevien rinnanpäiden syntyä.

Ominaisuudet:

• Ohuet ja huomaamattomat

• Hengittävä ja pehmeä merinovilla imee maidon, jolloin iho pysyy kuivana eikä ärsyynny

• Villa lämmittää rintojasi ja auttaa ehkäisemään maitotiehyeiden tukkeutumista sekä rintatulehduksia

• Carriwellin käyttämä merinovilla ei ole värjättyä eikä siihen ole lisätty haitallisia kemikaaleja

• Pyöreä muotoilu mukautuu rintasi muotoon

• Pesukonepestävät

• Pakkauksessa 2 kpl liivinsuojia

• Halkaisija 12 cm

• Vaaleasävy sopii monenlaisten vaatteiden alle

Voit käyttää villaisia liivinsuojia jo odotuksen aikana, jolloin arat rinnanpäät saattavat kaivata erillisen lämpökerroksen.

Carriwell liivinsuojat valmistetaan valvotuissa olosuhteissa Tanskassa. Laadun varmistaminen tuotteissa, jotka on tarkoitettu imettäville, herkkärintaisille äideille, on erittäin tärkeää.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell