EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Maidonsäilytysastiat 10kpl + sovitin

Tuotenumero:03761810-
24,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Monikäyttöisiä Avent rintamaidon säilytyskuppeja voit käyttää maidon pumppaamiseen, säilyttämiseen ja syöttämiseen. Pakkauksessa on 10 kpl säilytyskuppeja, mitkä ovat tilavuudeltaan 180 ml. Mukana tulee sovitin, jonka avulla säilytykuppiin voit yhdistää suoraan pullotutin tai Philips Avent -rintapumpun.

Philips Avent maidonsäilytysastioissa on vuotamaton kansi, joka suojaa sisältöä säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Säilytysastian sivussa on kohta, johon voit kirjata päiväyksen, jolloin sinun on helppo muistaa pumppauksen ajankohdan. Samaa sarjaa olevat säilytysastiat ovat käteviä, sillä voit pinota nämä päällekkäin jääkaappiisi tai pakastimeesi, tehden niiden järjestyksestä heti selkeämpää.

Ominaisuudet:

• Paketissa 10 kpl uudelleen käytettävää säilytyskuppia

• Tilavuus per astia 180 ml

• Soveltuu pakkaseen ja jääkaappiin

• Turvallinen käyttää pullonlämmittimen, mikroaaltouunin, tiskikoneen ja sterilointilaitteen kanssa

• Erityinen kohta, mihin voi kirjata päiväyksen ja sisällön

• Pinottava

• Vuotamaton kansi

• Soveltuu sovittimien avulla muiden Avent tuotteiden kanssa (mukana pakkauksessa)

• Yhteensopiva Classic-, Classic+- ja Natural-tuttien kanssa

Säilytysrasiat ovat monikäyttöisiä ja niissä voi säilyttää muutakin kuin rintamaitoa. Säilytysrasiat on helppo puhdistaa samalla kun steriloit rintapumppusi osia.

Tutustu myös Avent Höyrysterilointilaite mikroon tai Mikrohöyrysterilointipusseihin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent