EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Tukivyö Saumaton, S, Valkoinen

Tuotenumero:0805005-S-03
16,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Carriwellin saumaton raskausajan tukivyö vähentää mahdollista lihasjännitystä ja auttaa lievittämään epämukavaa oloa tai kipua nostamalla hellävaraisesti painoa lantiolta ja tukemalla alaselkää. Tuubimallinen raskausajan tukivyö on huomaamaton, lämmittää sekä tukee alaselkää ja vauvamasua.

Saumaton tukivyö lisää hienovaraisesti tukea sitä mukaa, kun vatsasi kasvaa. Erityisen kangasrakenteen ansiosta raskausajan tukivyö antaa erityistä tukea alaselälle sekä helpottaa alaselkään ja vatsaan kohdistuvaa painetta. Rakenne on erittäin joustava kasvavan masusi kohdalta, mutta tukee kevyesti ja vakaasti kyljistä sekä vatsan alueella, korjaten asentoasi oikeaan suuntaan ja siten helpottamalla selkäkipuasi.

Ominaisuudet:

• Soveltuu päivä- ja yökäyttöön

• Ei rullaudu

• Sileää ja hengittävää mikrokuitua

• Saumaton ja täysin huomaamaton vaatteiden alla

• Soveltuu hyvin myös liikunnan ajaksi

• Ei ikävän tuntuisia solkia tai muita kovia osia

• Lisää tukea sitä mukaan kun vatsasi kasvaa

• Tukee ja lämmittää alaselkää ja raskausvatsaa

• Kätevä tuubimalli

• Valitse mustasta tai valkoisesta väristä

• Materiaalit: 92% polyamidia & 8% elastaania

Carriwell raskausajan tukivyötä voi käyttää monenlaisten vaatteiden kanssa, sillä saumattomana se ei näy edes tiukkojen vaatteiden alta. Sitä voi myös käyttää pitääkseen farkut paremmin paikallaan: Aseta tukivaate osin farkkujen päälle, jolloin se peittää tarvittaessa vetoketjualueen, ja farkut pysyvät paremmin päällä. Soveltuu hyvin myös urheiluun.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell

Videot