EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Tukialushousut, L, Musta

Tuotenumero:080405-L-02
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Carriwell raskausajan tukialushousut ovat varmasti mukavimmat äitiysajan alushousut, joita koskaan käytät. Nämä tukialushousut on luotu ajatellen äitien muuttuvaa vartaloa ja siten ne sopivat niin raskaana olevalle kuin synnyttäneelle.

Mukavuus ja tuki yhdistyvät näissä tukialushousuissa. Alushousuissa on kevyet tukivahvikkeet vatsanseudun ja alaselän kohdalla, mitkä tukevat hellävaraisesti vatsaasi ja voivat lievittää selän kipuja sekä alavatsaasi kohdistuvaa painetta. Takana oleva rypytys saattaa lievittää alaselänkipuja raskauden aikana. Mukavuutta lisäävät materiaali lahkeensuussa sekä vatsanseudulla, mitkä antavat tilaa muuttuvalle raskausajan vartalollesi. Äitiystukialushousut ovat valmistettu erittäin pehmeästä mikrokuidusta, joka ei ärsytä herkkää ihoasi. Haarakiila on hengittävää puuvillaa.

Ominaisuudet:

• Soveltuu hyvin raskaana olevalle sekä juuri synnyttäneelle

• Tukivahvikkeet alaselässä ja vatsanseudulla

• Joustava ja pehmeä materiaali

• Saumaton

• Huomaamaton vaatteiden alla

• Ei rullaudu tai kierry

• Mukavaa tukea muuttuvalle vartalolle

• Haarakiila 100% puuvillaa

• Joustava materiaali polyamidia ja elastaania

• Koot S-XL

• Väreinä musta tai valkoinen

Carriwell tukialushousut pysyvät hyvin paikallaan ilman, että ne kiristävät ja puristavat ihoasi. Tukialushousut eivät kierry eivätkä rullaannu, joten ne pysyvät hyvin päälläsi mitä vain teetkään. Tukialushousut ovat myös todella huomaamattomat, sopien hyvin T-paidan tai topin alle.

Raskauden jälkeen, tukivahvikkeet alushousuissa hellävaraisesti tasoittaa vatsaasi ja tukee pakaroitasi.

Valmistaja on huomioinut kasvuvaran tuotteessa eli voit valita normaalin kokosi.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell