EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Topattu GelWire Imetysliivi, XL, Musta

Tuotenumero:0803404-XL-02
49,90
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Saumaton mukavuus ja ainutlaatuinen Carri-Gel -kaarituki tekevät näistä topatuista imetysliiveistä täydelliset muuttuvan kroppasi tueksi.

Carriwell Carri-Gel -imetysliiveissä on innovatiiviset, pehmeät geelimäiset kaarituet, jotka antavat sinulle kaipaamaasi tukea, mutta mukautuen rintojesi muotoon. Nämä geelikaarituet ovat erityisesti kehitetty imettäville äideille, sillä metalliset kaarituet saattavat tuntua epämukavilta herkkien rintojen kanssa ja kovat tuet saattavat haitata maidon virtausta. Näiden lisäksi näissä liiveissä on irrotettava toppaus, tuoden lisätukea erityisesti isompi rintaisille äideille.

Liivien kangas on mukavan joustavaa ja hengittävää, joka mukautuu rintojesi muuttuvaan muotoon ja kokoon. Saumaton imetysliivi on huomaamaton vaatteiden alla. Carriwellin kaikissa imetysliiveisssä on ainutlaatuinen kuppimalli, minkä avulla äidin ja vauvan välinen ihokontakti on maksimoitu. Imetysliivin saa helposti auki yhdellä kädellä.

Ominaisuudet:

• Carri-Gel™-tuki on ainoa kaarituki, jota imetystukihenkilöt suosittelevat

• Pehmeät ja notkeat geelitäytteiset kaarituet tuovat lisätukea

• Irrotettava toppaus tuomaan lisätukea, erityisesti isompi rintaisille äideille

• Ainutlaatuisen kuppimallin avulla maksimoidaan ihokontakti vauvan ja äidin välillä

• Eivät purista, paina, tai hankaa

• Kuppiosa irtoaa yhdellä kädellä

• Klipsikiinnitys

• Pehmeä ja hengittävä kangas

• Joustaa muuttuvien rintojen ja rinnanympäryksen mukana

• Mukana pidennyskappale, joka lisää säätömahdollisuuksia

• Tukevat ja leveät olkaimet ja selkämys

• Saumattomat ja sileät, sopivat hyvin vaatteiden alle

• Värivaihtoehdot valkoinen tai musta

• Pesu 40-asteessa pesukoneessa

Hyvälaatuiset imetysliivit ovat tärkeä hankinta monelle äidille, sillä ne helpottavat arkea ja imetyshetkiä. Mukavuus ja käytännöllisyys tulevat ensisijaisina ominaisuuksina liivejä valitessa, ja sen lisäksi Carriwellin luukkuimetysliivit ovat sirot ja suunniteltu äitien muuttuvaa vartaloa tukeviksi.

Kannattaa hankkia ainakin yhdet imetysrintaliivit ennen synnytystä. Imetysrintaliivien koko kannattaa mitata vasta loppuraskauden aikana, sillä silloin koko on lähimpänä lopullista. Jos epäilet mikä koko olisi hyvä, kannattaa ottaa hieman isompi koko, jotta liivinsuojalle jää tilaa. Kokotaulukko löytyy kuvista. Näitä imetysliivejä löytyy myös koossa XXL.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell