EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Saumaton Imetysliivi, M, Valk

Tuotenumero:0803005-M-03
32,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Carriwellin saumattomat luukkuimetysliivit ovat pehmeät ja miellyttävät liivit, jotka mukautuvat vartalosi muuttuviin muotoihin. Carriwellin imetysliiveisssä on ainutlaatuinen kuppimalli, mikä avautuu täysin kun imetät pikkuistasi ja jonka avulla äidin ja vauvan välinen ihokontakti on maksimoitu.

Nämä imetysliivit ovat täydelliset päivä- ja yökäyttöön, yhdellä kädellä avattavien klipsien ja mukavien leveiden olkaimien ansiosta. Saumattomien imetysliivien leveä alareuna korvaa kaarituen samalla tukien ja kohottaen rintoja.

Ominaisuudet:

• Ei ärsyttäviä saumoja tai jäykkää kaaritukea.

• Imetysliivien kangas mukautuu ja joustaa muuttuvien rintojen mukana, kuitenkin aina tuoden tukea

• Mikrokuitumateriaali tuntuu ihanan pehmeältä ja mukavalta sekä hengittää

• Säädettävä olkaimet ja mukana tuleva jatkopala lisäävät säätömahdollisuuksia

• Värivaihtoehdot musta tai valkoinen

Carriwellin imetysliivit ovat suunniteltu huomioiden, että rintasi voivat suurentua jopa kaksi kuppikokoa imetyksen alkaessa, ja on aivan välttämätöntä, etteivät maitorauhaset tukkeudu raskauden tai imetyksen aikana. Perinteiset liivit eivät laajentumisen jälkeen enää pienene kooltaan saati säilytä tukeansa. Tämän takia imetysliivi on tarpeen: imetysliivin mukautuu muuttuvien rintojen mukana ja samalla tukee maidolla täyttyviä rintoja. Imetystukihenkilöt suosittelevat saumattomien luukkuimetysliivien käyttöä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell