EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell RaskausajanTukivyö, M, Valkoinen

Tuotenumero:0805104-M-03
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Tarralla säädettävä raskausajan tukivyö tuo helpotusta alaselän särkyyn tukemalla hellävaraisesti alavatsaasi ja siten myös mahdollistaen paremman ryhdin. Tukivyön antama tuki vähentää painetta juuri tietyillä epämukavalta tuntuvilla alueilla alaselässä sekä lievittää alaspäin kohdistuvaa painetta.

Carriwell raskausajan tukivyö on erittäin helppo pukea, helppo säätää juuri sinun vatsallesi sopivaan tiukkuuteen, ja on todella mukava päällä. Leveä, elastinen ja pehmeä tukivyö ei koskaan painaudu herkälle iholle.

Ominaisuudet:

• Koko täysin säädettävissä kahdesta eri kohtaa

• Pehmeä tarralla toimiva kiinnitys ja koon säätö

• Helppo pukea ylle

• Leveä ja pehmeä

• Huomaamaton vaatteiden alla

• Konepestävä 40-asteessa

• Materiaali: 50% polyesteria ja 50% elastondiinia

• Tukivyö säilyttää tuen ja muotoutuu malliinsa pesun jälkeen

• Valkoinen väri

Carriwell on huomioinut kasvuvaran raskausajan tukivyössä eli voit valita normaalin kokosi. Löydät kokotaulukon kuvista.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell

Videot