EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Organic Crossover Imetysliivi, M, Musta

Tuotenumero:0802505-M-02
22,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Luomupuuvillaiset toppimalliset imetysliivit ovat täydelliset yökäyttöön niiden mukavuuden, pehmeän kankaan, ja klipsittömyyden ansioista. Carriwell Crossover imetysliiveistä ei löydy kovia kohtia ja sitä koristaa ihana pitsireunus. Leveä alareuna ja urheilullinen takaosa lisäävät mukavuutta ja tukea.

Helppokäyttöinen kietaisuleikkaus edessä mahdollistaa imettämisen mukavasti ja nopeasti. Carriwell imetysliivit ovat suunniteltu erityisesti lisäämään ihokontaktia syleilyn ja imetyksen aikana.

Ominaisuudet:

• Edestä ristiin menevä malli tekee imetyksestä helppoa ja kätevää

• Soveltuu yöimetykseen mainiosti pehmeän kankaan ansiosta

• Helppoa ja mukavaa imettää vauvaa makuuasennossa

• Ihana ja pehmeä pitsireunus

• Erityisen mukava, sillä imetysliivissä ei ole jäykkää kaaritukea, ärsyttäviä saumoja, hakasia tai koukkuja vaan mahdollisimman mukavaa oloa kaikkina aikoina

• Öko-Tex sertifioitua luomupuuvillaa

• Pehmeälaatuinen pitsi ja kangas eivät hierrä tai ärsytä ihoa

Carriwell on pohjoismaalainen yhtiö, joka on suunnitellut, kehittänyt, ja parantanut tukea antavia alusvaatteita niin odottaville kuin imettäville äideille. Jo vuodesta 1996 he ovat tehneet yhteistyötä kätilöiden, imetysasiantuntijoiden, suunnittelijoiden, ja tekstiili-insinöörien kanssa luodakseen mahdollisimman käytännöllisiä ja mukavia imetysliivejä ja muita tukivaatteita äideille.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell