EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Imetystoppi Cami, L, Musta

Tuotenumero:0801500-L-02
39,90
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Carriwellin ihana, muotoiltu imetystoppi on täydellinen niin vaatteiden alle kuin ihan tavallisena toppina. Mukavan imetystopin avulla voit vaivattomasti imettää ilman, että joudut paljastamaan paljon ihoa.

Carriwell Cami imetystopissa on ainutlaatuinen kuppimalli, minkä avulla äidin ja vauvan välinen ihokontakti on maksimoitu. Kupin saa helposti auki yhdellä kädellä. Toppi ei rullaudu ylös alareunan tukineuloksen avulla ja keskivartalo on tuettuna.

Ominaisuudet:

• Kevyt & hengittävä

• Alareunassa tukineulos, jonka ansiosta toppi ei mene rullalle tai vetäydy ylöspäin

• Sileä ja saumaton muotoilu takaa, ettei toppi näy vaatteiden alta

• Luukun klipsin saa auki helposti yhdellä kädellä

• Leveä reuna rintojen alla korvaa kaarituen samalla tukien ja kohottaen rintoja

• Säädettävät olkaimet

• Tukee hellästi rintojasi ja muotoilee keskivartaloasi

• Pehmeää mikrokuitukangasta

Imetystoppi on imetysrintaliivien lisäksi yksi käytännöllisimmistä imettävien äitien vaatteista. Imetystopin voi laittaa minkä vain paidan alle, jolloin voit käyttää lempivaatteitasi, mutta samalla imettää helposti. Imetystoppi peittää vatsan eikä topin kaula-aukko veny ja lörpsähdä, sillä saat sen klipsin avulla auki, pelkällä yhdellä kädellä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell