EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Imetysliivit topattu, L, Musta

Tuotenumero:0803300-L-02
37,90
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Carriwell topatut imetysliivit ovat ihanan pehmeät ja mukavat, muovautuen muuttuvan vartalosi mukana. Carriwellin imetysliiveisssä on ainutlaatuinen kuppimalli, mikä avautuu täysin kun imetät pikkuistasi ja jonka avulla äidin ja vauvan välinen ihokontakti on maksimoitu.

Nämä imetysliivit ovat täydelliset päivittäiseen käyttöön, yhdellä kädellä avattavien klipsien ja mukavien leveiden olkaimien ansiosta. Imetysliivien kangas mukautuu ja joustaa, tuoden kuitenkin tukea. Kevyet, irrotettavat toppaukset tuovat lisätukea ja toimivat myös lisäsuojana heruvalle maidolle.

Ominaisuudet:

• Kevyet, irrotettavat toppaukset muotoilevat ja tukevat rintojasi

• Saumattomat, joten ne eivät näy vaatteiden alta

• Mikrokuitumateriaali joustaa ja mukautuu muuttuvan vartalosi mukana sekä on ihanan pehmeä ja mukava ihoa vasten

• Tukevuutta lisää muotoillut kuppiosat, mitkä tukevat painavia rintoja vähentämällä kankaan venymistä kuppien alueella

• Pehmeät toppaukset toimivat myös lisäsuojana mahdolliselle maidon herumiselle

• Säädettävä olkaimet ja mukana tuleva jatkopala lisäävät säätömahdollisuuksia

• Värivaihtoehdot musta tai valkoinen

Täysin muotoilevat imetysliivit antavat sinulle kaipaamaasi tukea. Ohuet ja pehmeät toppaukset antavat lisätukea ja myös peittävät tummuvat nännipihat ja liivinsuojat. Carriwell imetysliivit ovat saumattomat, joten ne eivät näy vaatteiden alta. Matalaksi muotoillut kuppiosat tekevät tästä liivistä ihanteellisen käytettäväksi myös avarapäänteisten toppien kanssa.

Jos olet hankkimassa imetysliivejä ennen synnytystäsi, niiden koko kannattaa mitata vasta loppuraskauden aikana, sillä silloin koko on lähimpänä lopullista. Jos epäilet mikä koko olisi hyvä, kannattaa ottaa hieman isompi koko, jotta liivinsuojalle jää tilaa. Kokotaulukko löytyy kuvista.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell