EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Carriwell Äitiysleggingsit, XL, Musta

Tuotenumero:0804900-XL-02
34,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Raskausvatsan kanssa voi olla vaikeaa löytää legginsejä, mitkä oikeasti pysyvät päälläsi – mitä vain teetkään. Carriwellin äitiyslegginsit eivät valu, vaikka ne olisivatkin päälläsi koko päivän. Ne sopivat hyvin arkikäyttöön eri vaatteiden kanssa, kuten myös liikuntaan tai rentoutumiseen.

Äitiyslegginsit ovat ihanan joustavat ja mukavat, eivätkä kiristä tai purista mistään. Niiden materiaali on silkkisen pehmeää ja hengittävää, täydellistä herkälle raskausajan ihollesi.

Legginsit ovat muotoiltu niin, että koko raskausvatsasi peittyy, ihan viimeisiin hetkiin asti. Raskausajan leggingseissä vatsaa tukeva osio, joka auttaa ehkäisemään kevyttä selkäsärkyä raskauden aikana sekä tukemaan kasvavaa vatsaasi.

Ominaisuudet:

• Pysyvät päällä tilanteessa kuin tilanteessa

• Monikäyttöiset: arkeen, liikuntaan, rentoutumiseen

• Eivät kiristä tai purista

• Peittää koko vatsan

• Vatsa ja selkä tuettuna

• Hengittävää ja pehmeää materiaalia

• Materiaali: 90% polyamidia, 10% elastaania

• Värinä musta

• Koot: S, M, L, XL (mittataulukko kuvissa)

• Konepesu

Carriwellin raskausajan leggingsit ovat miellyttävät päällä ja ne tarjoavat kasvavalle vatsalle tukea. Näiden leggingsien joustava materiaali on silkkisen pehmeä ja hengittävä, joten se sopii myös käytettäväksi silloin kun iho on raskauden vuoksi tavallista herkempi.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Carriwell